CURSUSAGENDA 2021

Vanwege de lockdown zijn alle reguliere groepscursussen voorlopig geannuleerd.

Ik hoop vanaf maart/april 2021 weer met een aantal groepen te kunnen starten, houd deze pagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

In februari en maart bied ik, in samenwerking met een externe docente, een aantal online cursussen van 8 weken aan. Hieronder vind je meer informatie. Maximaal aantal cursisten per groep is 5, zodat je, ook online, voldoende mogelijkheid krijgt om te spreken en te oefenen. 

 

CURSUSROOSTER ONLINE LESSEN 1 FEBRUARI - 1 APRIL 2021

Dag Tijdstip Cursus Docente
Dinsdag 19.30-20.30 Conversación 2* gratis proefles 2 feb Karina
Woensdag 19.30-20.30 Korte herhalingscursus Beginners 1 (3 lessen) Olga
Donderdag 19.30-20.30 Conversación 3 gratis proefles 4 feb Karina

Alle online cursussen worden gegeven via Zoom.

* De conversatiecursussen vanaf niveau 2 (intermedio) worden gegeven door een externe , Argentijns-Nederlandse, docente. Deze cursussen zijn interessant voor mensen met een half-gevorderd of vergevorderd niveau Spaans die vooral willen oefenen met spreken. Voor Conversación-2 is een A1/A2 niveau vereist (je bent bekend met de verleden tijden en weet ongeveer hoe je ze moet gebruiken). Voor Conversación-3 geldt instapniveau B1 (je spreekt vrij makkelijk Spaans, in verschillende (verleden) tijden en bent in grote lijnen bekend met de 'subjuntivo'). Om te zorgen dat iedereen op het juiste niveau instroomt, is de eerste les altijd gratis en vrijblijvend.    

De meer uitgebreide cursusbeschrijvingen vind je hier. Aanmelden voor een cursus kan via mail of telefoon. Mijn contactgegevens vind je hier