CURSUSAGENDA 

In verband met de Corona-crisis ligt het hele cursusprogramma momenteel stil. 

Na de meivakantie wil ik een aantal cursussen weer (her)starten. Afhankelijk van de ontwikkelingen zullen deze cursussen online worden aangeboden of in kleine groep (maximaal 3 deelnemers) in mijn cursusruimte in Bussum.

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie over de (her)start van de cursussen.

 

Een reguliere cursus bestaat uit 8 lessen van 1,25 uur per week. Tijdens de (basis)schoolvakanties en op feestdagen is er geen les. Nieuwe cursisten die instromen op een hoger niveau, kunnen vrijblijvend meedoen aan een eerste les. De 'Beginners 1' cursussen starten altijd met een gratis en vrijblijvende proefles. 

 

Cursusperiode 4 (4 mei-  3 juli 2020)

Maandag         20.45-21.45    Halfgevorderden 4* (ONLINE)

 

Donderdag       9.30-10.45    Beginners 3 (ONLINE) (onder voorbehoud)

Donderdag       11.00-12.15    Beginners 2 (tot nader orde gepauzeerd)

 

Vrijdag             9.15-10.30      Halfgevorderden 3* (ONLINE)

Vrijdag           10.40-11.55      Beginners 2 (ONLINE)

 

De cursusbeschrijvingen vind je hier. Aanmelden voor een cursus kan via mail of telefoon. Mijn contactgegevens vind je hier 

                                  

Tarieven cursussen schooljaar 2019/2020
€140 per persoon/per cursus
De groepscursussen starten bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 6.
Het lesgeld is inclusief mijn eigen cursusmateriaal: ik stel het lesmateriaal zelf samen en gebruik hiervoor diverse boeken, examenteksten, filmpjes, luisterfragmenten e.d. Daarnaast werk ik ter ondersteuning van de lessen met het boek "Grammatica kort en bondig". Dit boek kan eventueel voor €15,50 via mij aangeschaft worden. 
* Vanaf het niveau 'Halfgevorderden 3' werk ik naast mijn eigen lesmateriaal ook met de leergang 'Caminos 2'.  Deze boeken worden voor meerdere cursussen gebruikt. De kosten hiervoor (€77,50) komen boven op het reguliere cursusgeld.