Nieuws

junio 2024

Op donderdag 4 juli is er weer Spaans café! Hopelijk met een zonnetje op het terras! Neem je Spaanssprekende vrienden en kennissen mee, porque hablamos español!

Graag vooraf even aanmelden via info@spaans-bussum.nl

 

marzo 2024

Binnenkort is weer Spaans café! Op donderdag 4 april vanaf 19.30 ben je welkom voor hapje en een drankje bij café KNUS in Bussum. ¡Hablamos español! Neem vooral ook je Spaanssprekende vrienden en kennissen mee. Meer info vind je hier.

 

febrero 2024 ¡Una nueva compañera de trabajo!

Per 1 maart 2024 komt Mariek van Diemen Spaans-Bussum versterken!

En daar ben ik erg blij mee, want hierdoor kan ik nog meer cursisten ontvangen en kunnen we nog meer mensen meenemen in onze favoriete taal.

Mariek is een ervaren docente en stelt zich hieronder kort aan je voor:

" Heel graag reis ik met je mee om je kennis te laten maken met de Spaanse taal via lesmateriaal, boeken, conversatie, muziek, poëzie, spel, artikelen en wie weet wandelend.

Ik leerde de taal kennen door vele cursussen, mijn reizen door Latijns-Amerika en mijn werk als reisleidster in Ecuador. Ik studeerde handelscorrespondentie, werd tolk en vertaalde artikelen. Al 24 jaar boeit lesgeven in deze prachtige taal mij het meest, hier ligt mijn passie.

Ik hoop mijn enthousiasme te kunnen overbrengen en vind het ontzettend leuk dit in samenwerking met Olga te doen!" 

 

Lijkt het jou ook leuk om op freelance basis voor Spaans-Bussum te werken én ben je beschikbaar in de avonden? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

 

enero 2024 Online cursus voor Beginners

Achter de schermen ben ik druk bezig met een online cursus voor Beginners.

Dit wordt een cursus op basis van blended learning, omdat ik geloof dat je niet volledig online een nieuwe taal kunt leren, maar ook juist moet oefenen met een docent en feedback moet krijgen. Tegelijkertijd biedt online leren natuurlijk de mogelijkheid om in je eigen tijd en tempo de taal tot je te nemen. Deze cursus zal dus een combinatie bieden van zelfstudie en live contactmomenten in Bussum of via Zoom. Heb jij interesse in deze blended learning cursus Spaans? Meld je dan alvast vrijblijvend aan en blijf op de hoogte! info@spaans-bussum.nl