Mijn lesmethode
Mijn cursussen kenmerken zich door persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en op maat gemaakt lesmateriaal . Ik vind het leuk om zelf lesmateriaal samen te stellen en ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe artikelen, filmpjes, luistertoetsen, recepten e.d.. Om wel een logische en beproefde opbouw te waarborgen, hanteer ik de structuur van de van de leergang Gente. Vanaf het niveau Halfgevorderden 3 stap ik over op de leergang Caminos 2.
Ik houd de groepen klein, zodat iedereen voldoende tijd en ruimte krijgt om te oefenen en vragen te stellen. De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 cursisten. Door deze kleinschaligheid kan ik ingaan op individuele behoeften en kan ik een cursus aanpassen aan het niveau van de groep. Ook is het mogelijk om met 1,2 of 3 personen privéles te volgen, waarbij ik de lessen nog meer kan personaliseren en op maat kan maken.

Voor het opdoen van woordenschat, stimuleer ik mijn cursisten om gebruik te maken van (nieuwe) media. Er is volop gratis materiaal om woordjes te leren, waardoor we in de cursussen meer aandacht kunnen besteden aan het leren van grammatica en het hierdoor zelfstandig leren opbouwen van zinnen en gesprekken.
Het tempo van de cursussen ligt vrij hoog; hierdoor leer je veel en snel, maar houd er wel rekening mee dat je zelf 1 á 2 uur per week de tijd neemt om de stof bij te houden en het huiswerk te maken. De eerste 6 cursussen bestaat uit 10 lessen van 1,25 uur, waarbij we wekelijks een kwartier tot een half uur in het Spaans kletsen en de rest van de tijd oefeningen maken en bespreken. Vanaf het niveau Halfgevorderden 3 schrijf je je in voor tenminste 20 weken en gaan we voor langere tijd werken met de leergang Caminos 2.  Vanaf dit niveau hebben de cursussen geen vaste startmomenten meer, maar is het wel altijd mogelijk om gedurende het cursusjaar bij een groep aan te haken.