Tarieven cursusjaar 2021/2022:

 

Reguliere groepscursussen Spaans (B1,B2,B3,C1,HG1-4)

8 lessen van 1,25 uur + 1 gratis proefles voor Beginners 1

€175 per persoon/bij 5 personen (momenteel alleen online)

€189 per persoon/ bij 4 personen

€225 per persoon/ bij 3 personen

Cursisten die al eerder een cursus bij mij hebben gedaan, krijgen 10% korting op de cursusprijs. 

De reguliere groepscursussen starten bij minimaal 3 deelnemers. Vanwege de COVID richtlijnen is het maximaal aantal deelnemers in de lesruimte beperkt tot 4. 
Het lesgeld is inclusief mijn eigen (papieren) cursusmateriaal: ik stel het lesmateriaal zelf samen en gebruik hiervoor diverse boeken, examenteksten, filmpjes, luisterfragmenten e.d. Daarnaast zijn alle woordenlijsten ook online beschikbaar. Ter ondersteuning van de lessen werk ik met het boek "Grammatica kort en bondig". Dit boek kan eventueel voor €16,70 via mij aangeschaft worden. 

Vanaf het niveau 'Halfgevorderden 3' werk ik naast mijn eigen lesmateriaal ook met de leergang 'Caminos 2'.  Deze boeken worden voor meerdere cursussen gebruikt. De kosten hiervoor (€77,50) komen boven op het reguliere cursusgeld.

 

Cursussen Conversación 2, Conversación 3, Conversación 4

8 lessen van 1 uur + 1 gratis proefles

€140 per persoon/ bij 5 personen (alleen online)

€150 per persoon/ bij 4 personen

€180 per persoon/ bij 3 personen

Maximaal 5 cursisten per groep

 

Privéles en bijles:

1 persoon:    €45 per uur

2 personen:  €27,50 per persoon/per uur

 

Algemene voorwaarden ten aanzien van het cursusgeld

Het cursusgeld voor de reguliere cursussen dient voorafgaand aan de cursus volledig te worden voldaan. Bij de beginnerscursus is dit na de eerste, gratis proefles. Annuleren kan tot aanvang van de eerste les, het lesgeld wordt dan volledig terugbetaald. Na aanvang van een cursus is het niet meer mogelijk het cursusgeld gerestitueerd te krijgen. Mocht je onverhoopt een keer een les missen, kun je deze inhalen bij een andere groep (indien mogelijk). Daarnaast krijg je altijd het nieuwe lesmateriaal en de woordenlijsten per mail toegestuurd. 

 

De kosten voor privéles worden elke maand achteraf gefactureerd. Afmelden voor een les kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Mocht je je later afmelden, ben ik genoodzaakt om 50% van het lesgeld te factureren.