Tarieven cursussen Spaans: schooljaar 2020/2021

Reguliere cursussen

€150 per persoon/per cursus (8 lessen van 1,25 uur)

De groepscursussen starten bij minimaal 3 deelnemers. Om voldoende afstand tussen de deelnemers te waarborgen, is het maximaal aantal deelnemers op dit moment beperkt tot 4. Als je met je partner samen wilt meedoen, kan ik soms wel uitbreiden naar 5 cursisten, omdat ik dan tussen 2 deelnemers niet de 1,5m afstand hoef te waarborgen. 
Het lesgeld is inclusief mijn eigen (papieren) cursusmateriaal: ik stel het lesmateriaal zelf samen en gebruik hiervoor diverse boeken, examenteksten, filmpjes, luisterfragmenten e.d. Daarnaast zijn alle woordenlijsten ook online beschikbaar. Ter ondersteuning van de lessen werk ik met het boek "Grammatica kort en bondig". Dit boek kan eventueel voor €15,50 via mij aangeschaft worden. 

 

Vanaf het niveau 'Halfgevorderden 3' werk ik naast mijn eigen lesmateriaal ook met de leergang 'Caminos 2'.  Deze boeken worden voor meerdere cursussen gebruikt. De kosten hiervoor (€77,50) komen boven op het reguliere cursusgeld.

 

Privécursussen

1 persoon    -   €45 per uur

2 personen -    €27,50 per persoon per uur

3 personen -    €17,50 per persoon per uur

 

Algemene voorwaarden ten aanzien van het cursusgeld

Het cursusgeld voor de reguliere cursussen dient voorafgaand aan de cursus volledig te worden voldaan. Bij de beginnerscursus is dit na de eerste, gratis proefles. Annuleren kan tot aanvang van de eerste les, het lesgeld wordt dan volledig terugbetaald. Na aanvang van een cursus is het niet meer mogelijk het cursusgeld gerestitueerd te krijgen. Mocht je onverhoopt een keer een les missen, kun je deze inhalen bij een andere groep (indien mogelijk). Daarnaast krijg je altijd het nieuwe lesmateriaal en de woordenlijsten per mail toegestuurd. 

 

De kosten voor privéles worden elke maand achteraf gefactureerd. Afmelden voor een les kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Mocht je je later afmelden, ben ik genoodzaakt om 50% van het lesgeld te factureren.