Tarieven 2024: 

Tarieven groepscursussen 

10 lessen van 1,25 uur

4 cursisten      €312,50 per persoon

5-6 cursisten   €280 per persoon

 

Nieuwe groepscursussen starten bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 6. 
Het lesgeld is inclusief mijn eigen cursusmateriaal: ik stel het lesmateriaal zelf samen en gebruik hiervoor diverse boeken, examenteksten, filmpjes, luisterfragmenten e.d. Daarnaast zijn alle woordenlijsten ook online beschikbaar. Ter ondersteuning van de lessen werk ik met het boek "Grammatica kort en bondig". Dit boek is eventueel via mij aan te schaffen en kost €20,50.

Vanaf het niveau 'Halfgevorderden 3' werk ik naast mijn eigen lesmateriaal ook met de leergang 'Caminos 2'.  Met deze boeken kun je zeker 1,5 tot 2 jaar vooruit. De kosten hiervoor (€83,50) komen boven op het reguliere cursusgeld. 

 

Tarieven privéles:

1 of 2 personen             €75 per uur

3 personen                     €30 per persoon per uur

Bij 1 persoon is het ook mogelijk om een lesduur van 45 minuten af te spreken.

Lesmateriaal in overleg

 

Algemene voorwaarden ten aanzien van het cursusgeld

Het cursusgeld voor de reguliere cursussen dient 2 weken voorafgaand aan de cursus volledig te worden voldaan. Na schriftelijke toezegging tot deelname aan de cursus ben je verplicht het cursusgeld te voldoen. Mocht je onverhoopt een keer een les missen, kun je deze inhalen bij een andere groep (indien mogelijk). Daarnaast krijg je altijd het nieuwe lesmateriaal en de woordenlijsten per mail toegestuurd. Ook is het altijd mogelijk om een les online vanuit huis of vakantieadres mee te doen.

 

De kosten voor privéles worden elke maand achteraf gefactureerd. Afmelden voor een les kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Mocht je je later afmelden, ben ik genoodzaakt het lesgeld in rekening te brengen.

Ik heb bij Spaans-Bussum met veel plezier de beginners cursus Spaans gevolgd. Een goede cursus met een mix theorie en praktijk in een relaxte sfeer. Olga is een ervaren docent Spaans, met een goede dosis humor. Zeer aan te raden!

 

Eerste keer dat ik Spaans volgde en dus ook met Beginners 1 gestart. Hele leuke afwisselende lessen met wisselend groep van 6 of 4 mensen. Olga werkt met video's, spelletjes, veel spreken en werkbladen met afwisselende oefeningen. Het echt fysiek in een klasje zitten werkte voor mij heel goed. Uiteindelijk via Beginners 1, 2 en 3 naar conversatie 1 gegaan. Nu een jaar later echt het gevoel dat ik Spaans heb geleerd!. Aanrader.

 

Ben erg blij met de lessen van Olga. De groepen zijn niet te groot en Olga geeft duidelijk, gevarieerd en zeer kundig les. De lessen zijn gezellig en ik ga er met veel plezier heen! En na 2 jaar kan ik me een beetje uit de voeten maken!

 

Zeer tevreden over de lessen van Olga. Deels theorie en deels praktijk/spreekvaardigheid. Dit alles in een prettige en ontspannen sfeer.

 

De lessen bij Spaans-Bussum zijn goed te volgen door het tempo en het werken in kleine groepjes waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. De lesstof is van goede kwaliteit en goed te doen wanneer jezelf natuurlijk ook actief leert. Kortom, een aanrader als je Spaans wilt leren in een relaxte, gezellige omgeving.