Tarieven 2023: 

Tarieven groepscursussen 

10 lessen van 1,25 uur

4-6 cursisten

€280 per persoon*

*cursisten die rechtstreeks doorstromen, krijgen 10% korting op de 2e en verdere cursussen

Nieuwe groepscursussen starten bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 6. 
Het lesgeld is inclusief mijn eigen (papieren) cursusmateriaal: ik stel het lesmateriaal zelf samen en gebruik hiervoor diverse boeken, examenteksten, filmpjes, luisterfragmenten e.d. Daarnaast zijn alle woordenlijsten ook online beschikbaar op WRTS. Ter ondersteuning van de lessen werk ik met het boek "Grammatica kort en bondig". Dit boek is eventueel via mij aan te schaffen en kost €18,95.

Vanaf het niveau 'Halfgevorderden 3' werk ik naast mijn eigen lesmateriaal ook met de leergang 'Caminos 2'.  Met deze boeken kun je zeker 1,5 tot 2 jaar vooruit. De kosten hiervoor (€83,50) komen boven op het reguliere cursusgeld. 

 

Tarieven privéles:

1 persoon:    €75 per uur

2 personen:  €37,50 per persoon/per uur

3 personen:  €25,00 per persoon/per uur

Lesmateriaal in overleg

Bij een pakket van 20 wekelijkse privélessen, krijg je 5% korting op de pakketprijs. 

 

Algemene voorwaarden ten aanzien van het cursusgeld

Het cursusgeld voor de reguliere cursussen dient 2 weken voorafgaand aan de cursus volledig te worden voldaan. Na schriftelijke toezegging tot deelname aan de cursus ben je verplicht het cursusgeld te voldoen. Mocht je onverhoopt een keer een les missen, kun je deze inhalen bij een andere groep (indien mogelijk). Daarnaast krijg je altijd het nieuwe lesmateriaal en de woordenlijsten per mail toegestuurd. Ook is het altijd mogelijk om een les online vanuit huis of vakantieadres mee te doen.

 

De kosten voor privéles worden elke maand achteraf gefactureerd. Afmelden voor een les kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Mocht je je later afmelden, ben ik genoodzaakt het lesgeld in rekening te brengen.