Tarieven 2022: 

Tarieven groepscursussen:

8 lessen van 1,25 uur

€175 per persoon/ bij 5-6 personen*

€189 per persoon/bij 4 personen*

€225 per persoon/bij 3 personen*

Cursisten die direct doorstromen naar een volgende cursus, krijgen 5% korting op de vervolgcursus. 

 

Tarief proefles:

€15

Voor nieuwe cursisten er mogelijkheid om een proefles te volgen. Dit bedrag wordt verrekend indien je na de proefles direct start met een cursus.

 

Tarieven privéles:

1 persoon:    €50 per uur*

2 personen:  €30,00 per persoon/per uur*

* cursisten die voor 1 januari 2022 al cursist waren, krijgen 10% korting op de cursusprijs

 

De reguliere groepscursussen starten bij minimaal 3 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers 6. Bij meer dan 4 cursisten, wordt er gerouleerd in deelname via Zoom. Vanwege de huidige maatregelen kan ik maximaal 4 cursisten in het leslokaal ontvangen.
Het lesgeld is inclusief mijn eigen (papieren) cursusmateriaal: ik stel het lesmateriaal zelf samen en gebruik hiervoor diverse boeken, examenteksten, filmpjes, luisterfragmenten e.d. Daarnaast zijn alle woordenlijsten ook online beschikbaar. Ter ondersteuning van de lessen werk ik met het boek "Grammatica kort en bondig". Dit boek kan eventueel voor €16,70 via mij aangeschaft worden. 

Vanaf het niveau 'Halfgevorderden 3' werk ik naast mijn eigen lesmateriaal ook met de leergang 'Caminos 2'.  Deze boeken worden voor meerdere cursussen gebruikt. De kosten hiervoor (€77,50) komen boven op het reguliere cursusgeld.

 

Algemene voorwaarden ten aanzien van het cursusgeld

Het cursusgeld voor de reguliere cursussen dient voorafgaand aan de cursus volledig te worden voldaan. Na aanvang van een cursus is het niet meer mogelijk het cursusgeld gerestitueerd te krijgen. Mocht je onverhoopt een keer een les missen, kun je deze inhalen bij een andere groep (indien mogelijk). Daarnaast krijg je altijd het nieuwe lesmateriaal en de woordenlijsten per mail toegestuurd. Ook is het altijd mogelijk om een les online vanuit huis of vakantieadres mee te doen.

 

De kosten voor privéles worden elke maand achteraf gefactureerd. Afmelden voor een les kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Mocht je je later afmelden, ben ik genoodzaakt het lesgeld in rekening te brengen.