Agenda cultural

Buiten het lesprogramma om organiseer ik regelmatig activiteiten of uitstapjes om de Spaanse taal nog meer tot leven te brengen! Via deze pagina en via Facebook blijf je op de hoogte!

 

Spaans café

Het Spaans café van donderdag 4 april was weer een groot succes! Ruim 30 personen,  zowel Nederlands als 'hispanohablantes nativos' genoten van een avond Spaans praten onder het genot van een hapje, een drankje en zelfs nog ' música en vivo; ! Een volgende avond staat al gepland. Donderdag 4 juli is het laatste Spaans café van dit schooljaar. Meld je nu alvast aan!

Spaans café is een avond voor iedereen die graag Spaans spreekt, zowel (Nederlandse) cursisten Spaans, als native speakers die graag een avond hun moedertaal willen spreken. Tijdens een Spaans café waan je je even in Spanje; met de muziek, de hapjes en natuurlijk de taal creëren we een stukje Spanje in Bussum.

Entree: €3,50

Graag vooraf aanmelden via info@spaans-bussum.nl

Asistir al "Spaans café" es  una manera para practicar el español, para charlar en su lengua materna y para conocer a nueva gente. ¡Todos son bienvenidos!

 

Taller de pintura/ Laura Notari

Meer informatie volgt

 

Vier keer per jaar is er 'Vino&Vocabulario;  een middag voor al mijn cursisten om samen te komen en onder het genot van een drankje Spaans te oefenen met medecursisten van Spaans-Bussum.

 

Verder nodig ik mijn cursisten graag uit voor een Spaanstalige film in het Filmhuis of een avondje tapas of paella eten in een van de restaurants in de omgeving.

 

 

Agenda 2024

 

4 juli 2024           Spaans café

20 juni 2024       Taller de pintura

                              Laura Notari

                              Hilversum

4 april 2024         Spaans café

16 nov 2023        Spaans café 

21 sept 2023       Fiesta de bienvenida

2 jun 2023           Vino & Vocabulario

                              KNUS Bussum

26 jan 2023         Noche de tapas                                                La Cubanita

 

Locatie Spaans café

KNUS Bussum

Spiegelstraat 9

Bussum