¡Hola! Ik ben Olga, 42 jaar en ik woon met mijn man en 3 dochters in Bussum. De Spaanse taal is al jaren mijn passie en sinds een paar jaar probeer ik via mijn lessen ook anderen te enthousiasmeren voor deze mooie en belangrijke wereldtaal. Eerst deed ik dat in Amsterdam (Spaans-Amsterdam) en sinds januari 2017 in Bussum.
Mijn eerste kennismaking met het Spaans was tijdens mijn studie Internationale Bedrijfskunde. Ik studeerde een half jaar in de Verenigde Staten, in de staat New Mexico. Ondanks dat ik me in de VS bevond, voelde het meer als Mexico. Veel Mexicaanse  invloeden, veel Mexicanen en de ​Spaanse taal was prominent aanwezig op de campus en in deze regio. In New Mexico ben ik mijn eerste lessen Spaans gaan volgen en ik merkte meteen dat ik feeling had met deze mooie taal. Dat smaakte naar meer!

Na mijn  afstuderen ben ik dan ook naar Madrid vertrokken om daar een intensieve cursus Spaans te gaan volgen. Dat bleek succesvol en na die 2 maanden werd ik  aangenomen als marketing-medewerker op het hoofdkantoor van deze talenschool in Salamanca. Salamanca  is een geweldige plaats om te wonen,te werken en/of te studeren. Met 2 grote universiteiten en meer dan 30 talenscholen trekt deze plaats veel jongeren en het Plaza Mayor is het bruisend middelpunt van deze prachtige, middeleeuwse  stad. Ik heb hier dan ook ruim een jaar gewerkt en gewoond en hierdoor de taal  vloeiend leren spreken.

Ook in Nederland ben ik altijd Spaans blijven lezen, luisteren en ook op kleine schaal gaan doceren. In augustus 2009 ben ik teruggegaan naar Madrid om daar het officiële DELE C2 diploma te behalen. Een internationaal erkend diploma om mijn kennis van de Spaanse taal te kunnen aantonen. Een ook de laatste jaren probeer ik met enige regelmaat naar Spanje te gaan voor een cursus en/of een heerlijke vakantie.

Mijn liefde voor en kennis van Spanje en de Spaanse taal wil ik graag delen met anderen en dat doe ik in mijn kleine en knusse cursusruimte in het centrum van Bussum.
​Je kunt bij mij terecht voor privélessen Spaans en groepslessen. Samen met jou stel ik een lesplan op wat voldoet aan jouw wensen. Ook voor de groepen stel ik zelf het lesmateriaal samen; afhankelijk van het niveau en de wensen van de groep. Mijn aanpak wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht, maatwerk, flexibiliteit en gedegenheid.

 

Ik hoop je binnenkort in mijn cursusruimte in Bussum te mogen begroeten, ¡me gustaría conocerte!

¡Saludos!


Olga